Voeding en leefstijl

Wil jij langs natuurlijke weg meer voldoening, meer energie, een betere gezondheid, in alle opzichten? Dan kan ik je leren hoe je dit voor elkaar krijgt. Daarbij werk ik vanuit de overtuiging dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Word ook Oersterk en je wilt nooit meer anders!

Laat je verbazen over wat je allemaal kunt doen voor je gezondheid en laat je verrassen door het effect!

Loop jij al te lang met ‘vage’ klachten (vermoeidheid, huidproblemen, allergieën, stress, auto-immuunziekten, stemmingsproblemen) en heb je al van alles geprobeerd? Of heb je het gevoel van het kastje naar de muur gestuurd te worden, zonder dat je klachten verminderen? Ben jij klaar voor échte verandering? Wil je handvatten waar je écht iets mee kunt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Word ook succesvol in het bereiken én behouden van je gezondheidsdoelen! 

Wil jij meer regie over je gezondheid? Door mijn unieke manier van werken lukt het doorgaans wél om een doorbraak te creëren, daar waar mijn cliënten soms al jaren tegen een muur aan liepen. Maar ook wanneer je ‘gewoon’ meer energie wilt hebben, je beter wilt voelen en je bereid bent te investeren in jouw gezondheid, ben je bij de Gezonde Psycholoog van harte welkom!

Reacties van cliënten:

Ik was al jaren aan de schildkliermedicatie. Omdat dat niet goed voelde, heb ik die, in overleg met de huisarts, gehalveerd. Daarna nog een keer gehalveerd, en bij de laatste controle, waarbij de werking van mijn schildklier in orde bleek, heb ik besloten er helemaal mee te stoppen. Na drie maanden heb ik weer bloed laten prikken, en het LDL-gehalte was perfect in orde! Ik volg nog steeds het oerdieet en voel me daar uitstekend bij!

Ik gebruikte al een aantal jaren statine in verband met een te hoog LDL-cholesterol. Na de adviezen van Annebeth zakten mijn waarden en ben ik hiermee gestopt. Bij de laatste controle bleek mijn cholesterol nog steeds prima op orde!